Over Kaartenbizz

Geef uw persoonlijke boodschap een krachtig beeld mee!

Er zijn vele redenen iemand een kaart te sturen: om te feliciteren met een verjaardag, met de geboorte van een kind of om te troosten bij een verlies. Misschien hebt u iets goed te maken, stuurt u iemand een kaart om hem een hart onder de riem te steken of om te laten weten dat u vanwege een speciaal moment aan iemand denkt.
De kaarten laten een emotie zien: vreugde, verdriet, humor, uitbundigheid of rust. De kaart is soms figuratief, soms abstract, u kunt zelf bepalen welke betekenis u aan de kaart geeft. Er zit zeker kleur en dynamiek in! Kortom de kaart is ideaal om uw persoonlijke boodschap een krachtig beeld mee te geven.

Er staat geen tekst op de kaarten, u kunt er een uitzoeken die bij de boodschap past; een kaart waarin u uw persoonlijke boodschap schrijft.

  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf een bestelling van 5 kaarten.
  • Betaal eenvoudig met iDEAL of creditcard.
  • De kaart heeft een luxe uitvoering op 300 grams Revive 100% gerecycled papier.
  • De binnenzijde heeft een matte uitstraling en is goed beschrijfbaar.
  • De afmeting van de klapkaarten zijn 13½ bij 13½ cm en is inclusief eveloppe.
  • Kaarten op voorraad, snelle levering.


Kaartenbizz is een jonge onderneming die zich ten doel stelt kunstkaarten voor iedere gelegenheid op de markt te brengen.

De collectie is zeer divers. De kaarten zijn gemaakt met werk van Nederlandse kunstenaars. U vindt hun naam en de naam van het kunstwerk achterop de kaart.